Min Data – Hej, jeg hedder Kristoffer

Hej

Det er vist på sin plads med en lille præsentation af mig.

Mit navn er Kristoffer. Jeg er i slutningen af 30´erne og bor med min smukke og kloge kæreste Nina. Sammen har vi Holger, som lige er rundet 7 måneder. Vi har boet på Christianshavn, men er fornylig flyttet til et stille parcelhus i Hedehusene.🏠 Nå ja… og så er jeg oprindeligt uddannet elektriker, men har skiftet branche. Jeg fandt lyset i databaser, excelark og adfærdsdata.

Til daglig arbejder jeg i Nuuday (tidligere TDC) 🏦. Her kigger jeg ned i TV og streaming data på vores YouSee platform. (Og nej, jeg kan ikke få Discovery tilbage i din tv-pakke.)

Jeg har en forkærlighed for at oversætte det kedelige data-sprog til noget, vi alle kan forstå. Derfor har jeg lavet profilen “Min Data” på Insta 👈 og Facebook 👈, for at hjælpe en masse mennesker med at forstå vores data. (Læs: Det data som du skaber næsten døgnet rundt.) Jeg kommer ind på, hvad det er (det dér data), hvorfor det er vigtigt at vide noget om, hvordan det bliver brugt og alt derimellem.

Udover ovenstående, deler jeg en ugentlig Top 3 over “Data Nyheder” hver mandag. Her bliver du opdateret på hvad der sker indenfor din data, på forskellige områder.

Tak fordi du følger med her. 

PS: Hvis du ønsker at inspirere nogle du kender, så de også kan blive endnu klogere på deres data, så nævn, råb eller send en brevdue til dem.

God dag,

Kristoffer.